×
Поиск по сайту


Як приготувати рульку

21
жовтня
2022
Ілляшенко Оксана Дмитрівна4900Кулінарія /

Як приготувати рульку

М'ясо спочатку маринується і насичується ароматом часнику, гірчиці та спецій. А після кількох годин запікання стає соковитим та м'яким.

Інгредієнти

  • рулька – 1 шт вагою 1700-1800 г
  • часник – 5–6 зубчиків
  • сіль – ⅔ ст. ложки
  • перець чорний мелений – ½ ч. ложки
  • гірчиця столова – 2 ст. ложки
  • приправа для свинини – 1 ч. ложка
  • рослинна олія – 2 ст. ложки

Процес приготування

  1. Рульку промийте під проточною водою і підсушіть.
  2. Часник пропустіть через прес. Змішайте із сіллю, перцем, гірчицею, приправою та олією.
  3. На рульці зробіть глибокі надрізи кінчиком ножа. Натріть маринадом свинину, додаючи його і в отвори.
  4. Приберіть рульку в холодильник на 4–5 годин.
  5. Загорніть м'ясо у фольгу, викладіть у форму і поставте в розігріту до 190°С духовку.
  6. Через 15 хвилин зменшіть вогонь до 160°С і запікайте ще приблизно дві з половиною години.



Оставьте комментарий!

Комментарий будет опубликован после проверки

Вы можете войти под своим логином или зарегистрироваться на сайте.